lijkt het jou leuk om deze taart te maken? ik ga je helpen!

hier naast zie je de mix die je kan gebruiken. hij is te koop bij de AH. de dingen die je zelf moet toevoegen zijn: 4 eieren en 50 ml melk.
elektrische oven: 160 graden
heteluchtoven: 150 graden
voorbereiden:
plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. leg bakpapier op een springvorm bodem op vet de springvorm bodem in.
beslag bereiden (5 minuten)
doe de biscuit mix, de eieren en de melk in een beslagkom en mix het geheel met een mixer op de laagste stand goed door elkaar. klop het geheel daarna op de hoogste stand (turbo) tot een glad en luchtig beslag. verdeel het beslag over de springvorm en strijk het glad.
bakken (ca. 30 min.)
zet de taart in de voorverwarmde oven en laat hem 30-35 minuten bakken. als hij klaar is en goudbruin van kleur haal hem dan uit de oven en laat hem afkoelen. haal na 10 minuten de springvorm van de taart af.
tip: doe een speciaal ingrediënt in je beslag zoals schuddebuikjes.
zo decoreer je de taart:

Maak jouw eigen website met JouwWeb